nicehash.com

NiceHash este cel mai mare marketplace de cripto-minerit din lume. Se bazează pe conceptul de economie partajată prin conectarea vânzătorilor și a cumpărătorilor de putere de calcul din întreaga lume.

Vânzătorilor li se oferă cea mai ușoară cale de a câștiga bani prin software-ul NiceHash Miner (software GUI) care vinde in mod automat puterea de calcul a utilizatorului pentru cel mai mare profit posibil pe piață. Tabloul de bord oferă vânzări cu valoare adăugată și date statistice pentru un minerit de zi cu zi mai bun.

Cumpărătorilor li se oferă acces la puterea masivă de hash asupra tuturor algoritmilor de hashing majori. Acest lucru permite cumpărătorilor să utilizeze puterea de hash pentru a-și mina monedele; cele consacrate sau noile monede în creștere. Modelul unic de cumpărare pe bază de plată permite cumpărătorilor să fie complet flexibili și să liciteze pentru puterea de tip hashing în timp real fără contracte pe termen lung.

Motive de incredere

NiceHash are un sistem de plăți regulate, cu un mare sprijin, o înaltă securitate, o stabilitate a sistemului și prin livrarea unor cantități masive de putere de hash, NiceHash s-a dezvoltat rapid într-un brand bine-cunoscut in cryptominerit. NiceHash servește și ca backbone network și joacă un rol important în ecosistemul criptocurrency prin furnizarea indirectă a creării de noi monede și a validării tranzacțiilor pe mai multe blocuri diferite.

Scroll to Top