BITFURY CLARKE

Bazându-se pe cele cinci generații reușite de cipuri Bitfury, Bitfury Clarke ASIC oferă cea mai puternică performanță printre cipurile de extracție bitcoin și are un efect de neegalat în eficiență.

PERFORMANȚA MAXIMA LA MINAT
Bazându-se pe cele cinci generații reușite de cipuri Bitfury, Bitfury Clarke ASIC oferă cea mai puternică performanță printre cipurile de extracție bitcoin și are un efect de neegalat în eficiență. The Bitfury Clarke ASIC este complet personalizat pentru exploatarea bitcoin SHA256. Ea poate executa un hashrate de până la 120 gigahashes pe secundă (GH / s) și o rată de eficiență a energiei de până la 55 milijoule pe gigahash (mJ / GH).

UTILIZAREA MINIMALĂ A ENERGIEI
Bitfury Clarke ASIC este eficient din punct de vedere energetic și conceput pentru a vă menține operațiunea minieră la un cost redus și responsabilitate ecologică.

BITFURY TARDIS

Bitfury Tardis este cel mai nou server Bitfury cu performanțe de neegalat și noi caracteristici ușor de utilizat.

EFICIENȚA MAXIMĂ
Bitfury Tardis oferă o performanță de până la 80 TH / s (terahashes / second) și include noi caracteristici care îmbunătățesc experiența utilizatorilor și reduc întreținerea generală. Bitfury Tardis este echipat cu noile chips-uri ASIC de înaltă performanță ale Bitfury și este complet upgradabil, astfel încât hack-urile să poată fi înlocuite la sosirea noilor generații ASIC.

PUTERE DE COMPUTARE URIASA, PRODUCTIVITATE ȘI POSIBILITATE DE UPGRADE
Bitfury Tardis este disponibil în mai multe configurații, cu opțiunea de a găzdui cinci până la opt canale. Cu această caracteristică adăugată, utilizatorii pot trece de la obținerea unei eficiențe energetice maxime cu opt sisteme hashboards în uz, pentru a obține cele mai bune performanțe posibile pe ASIC cu cinci firehart în uz. Bitfury Tardis dispune de un mic ecran LED și acces ușor la OrangePi pentru funcționare și monitorizare fără probleme.

BLOCKBOX AC

Grupul BlockBox al grupului Bitfury este unul dintre cele mai puternice dispozitive de extracție a bitcoinelor disponibile pe piață astăzi.

EFICIENTA RIDICATA
BlockBox AC include 176 de servere miniere răcite cu aer, care livrează astăzi un total de hashrate de 14 PH / s.

INOVAȚII ȘI SCALABILITATE
BlockBox AC este una dintre cele mai puternice și eficiente soluții miniere Bitcoin disponibile pe piață, bazată pe un hardware și software modern Bitfury, complet modernizabilă la noua generație de tehnologie de siliciu. Unitățile Multiple Bitfury BlockBox AC pot fi utilizate cu ușurință împreună pentru a construi ferme miniere de orice tip.

PORTABILITATEA
BlockBox AC este o soluție de tip containerizat complet echipată, care poate fi plasată într-o locație optimă pentru OPEX optimizat, performanță și implementare. Mobilitatea produsului va permite mutarea ulterioară la o locație mai bună, dacă este cazul.

TEHNOLOGIA DE RĂCIRE PRIN IMERSIUNE

Într-un sistem răcit în două faze, componentele electronice sunt scufundate într-o baie de lichide de transfer de căldură dielectrice, care sunt conductori termici mult mai buni decât aerul, apa sau uleiul. Cu diferitele lor puncte de fierbere scăzute (de exemplu, 49 ° C față de 100 ° C în apă), lichidele se fierb pe suprafața componentelor generatoare de căldură, iar vaporii în creștere pasiv se ocupă de transferul de căldură.

Spre deosebire de răcirea cu ulei de submersie, lichidele sunt curate, ecologice și neinflamabile. Nu sunt necesare radiatoare, pompe și jeturi pentru a păstra răcirea hardware-ului. Circulația se întâmplă pasiv prin procesul natural de evaporare și fără a cheltui nici o energie suplimentară.

Această simplitate elimină hardware-ul convențional de răcire și are ca rezultat o eficiență mai bună a răcirii. Comparativ cu răcirea tradițională a aerului, a apei sau a uleiului, acest proces pasiv are ca rezultat utilizarea unei cantități mult mai reduse de energie.

Scroll to Top