Ce reprezinta mineritul prin cloud?

Cloud Mining este procesul de exploatare minieră utilizând un centru de date la distanță cu putere de procesare partajată. Acest tip de exploatare a cloud-ului permite utilizatorilor să-și mute monedele virtuale fără a gestiona hardware-ul. Platformele miniere sunt adăpostite și întreținute într-o unitate deținută de compania minieră, iar clientul trebuie doar să înregistreze și să achiziționeze contracte miniere sau acțiuni.

Utilizatorii de echipament minier găzduit pot angaja fie un server fizic de minerit, fie un server privat virtual, și pot instala software minier pe mașină. În loc să închirieze un server dedicat, unele servicii oferă putere de hash găzduită în centre de date pentru vânzare, exprimate în Gigahash / secunde (GH / s).

Utilizatorii fie aleg o cantitate dorită de putere de hash și o perioadă pentru contract sau, în unele cazuri, pot face schimb de putere de hash.

Recomandarea noastra:

Genesis Mining a fost fondată la sfârșitul anului 2013. Fondatorii companiei,  de clasă mondială, de criptocurrency s-au cunoscut reciproc folosind aceeași platformă pentru cumpărarea și vânzarea Bitcoin. Pe măsură ce compania minieră de monede virtuale și baza de utilizatori a crescut, au fost construite noi ferme miniere și a fost suplimentat numarul de programatori și ingineri.

Fondat în Canada, Nuvoo Mining este o companie care se concentrează pe furnizarea de instrumente utilizatorilor pentru a lua primii pași în lumea crypotminig. Nuvoo oferă un servicii de minare prin cloud, minerit dedicat și servicii de minerit pentru colocare.

Nuvoo oferă, de asemenea, soluții pentru experți și antreprenori de mari dimensiuni de la o unitate la o fermă de minerit dedicată. Nuvoo oferă suport bilingv live (francez și englez), astfel încât clienții să poată avea acces la asistență instantanee.

Scroll to Top