Ce reprezinta cloud mining (minare prin cloud)?

Definitie

Minatul prin cloud reprezintă un mecanism de a mina o moneda virtuala, cum ar fi bitcoin, fără a fi nevoie să instalați tot hardware-ul și echipamentele conexe de minat. Există companii care permit oamenilor să deschidă un cont pentru a face minatul prin cloud posibil. Cu toate acestea, procesul face accesul la minerit de criptomonede la un număr mai mare de persoane din locații îndepărtate.

Procesul de minare de criptomonede prin cloud implica participantului sa faca parte dintr-un pool precum si cumpărarea unei anumite cantități de “putere de hash”. Fiecare participant are o parte din profituri proporțional cu puterea de tip hash alocata. Deoarece minatul se realizează prin cloud, nu mai apar probleme legate de întreținerea echipamentelor de minat sau a costurilor de energie.

Tipul de minare prin cloud este unul dintre tendințele cele mai rapide în creștere în care serviciile de calcul, cum ar fi serverele, bazele de date,  sunt accesate prin cloud (sau pur și simplu prin Internet). Astfel de companii percep o taxă de utilizare, la fel cum plătim pentru utilizarea apei sau a energiei electrice.

Pe de altă parte, mineritul este coloana vertebrală a modelului criptocurrency, cum ar fi bitcoin. Este procesul prin care tranzacțiile de criptomonede sunt verificate și adăugate în registrul public, cunoscut sub numele de blockchain. Este, de asemenea, mijlocul prin care sunt eliberate noi monede virtuale.

Avantajele pentru minarea prin cloud

Un avantaj foarte mare este faptul ca pentru a incepe acest lucru nu necesita cunoștințe foarte ample și nici infrastructură hardware.

În general, există trei tipuri de modele de minare prin cloud:

a) Minerit găzduit

b) Minerit gazdă virtuală

c) Putere de Hashing închiriată

Procesul este foarte simplu și necesită doar ca o persoană să isi deschidă un cont cu o companie de minat prin cloud prin intermediul site-ului său web și să selecteze anumite lucruri, cum ar fi perioada contractului și puterea de hashing. Cu toate acestea, prezența companiilor frauduloase sau a impostorilor nu poate fi respinsă și, prin urmare, trebuie să fim siguri de compania de minare prin cloud pe care o alegem.

Noi recomandam urmatoarele comapanii:

                                 Minare prin cloud Nuvoo mining

Puteti da click pentru a va face cont!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top